Kies bij inschrijving voor het steunen van De Hoge Born

Goede doel

De Hoge Born: biologische zorg- en behandelboerderij op één plek

Aan de Bornsesteeg in Wageningen ligt zorgboerderij De Hoge Born. Een biologische boerderij waar brede psychiatrische zorg geboden wordt aan mensen met chronisch psychische problematiek. Ze vinden er beschermd werk en er worden er behandeling geboden in dagdelen.

De Hoge Born biedt een rustige omgeving, weg van de dagelijkse hectiek, waar de natuur dichtbij en inspirerend is.
Hans Janssen is bedrijfsleider van de zorg- en behandelboerderij met een biologisch groente- en fruitbedrijf. We zijn een dagbestedingsbedrijf, een ontmoetingspunt voor mensen, die psychische hulp nodig hebben en die in een veilige omgeving kunnen opbloeien. We werken met jongeren en volwassenen, mensen met psychische problemen, met een verslavingsverleden of met een lichte handicap. Zideris is hier actief met mensen met een verstandelijke beperking en het Klussenatelier van Solidez, waar langdurig werklozen klussen uitvoeren. Hans Janssen: “We zijn positief over de samenwerking met de Bergrace, die door de Bergrace wandel4Vierdaagse is ontstaan. Maar een extra financiële bijdrage kunnen wij altijd gebruiken”.

Vandaar deze actie opgezet door de “stichting van Berg tot Berg race”. Deelnemers kunnen een financiële bijdrage noteren op het inschrijfformulier. Het ingelegde bedrag wordt verdubbeld door de stichting en wordt er een passend “cadeau” aangeboden waar mensen van De Hoge Born een lange tijd plezier aan zullen beleven.

Gewoon even een bedrag invullen op het inschrijfformulier en je maakt velen blij.

 

De Hoge Born Wageningen